Hoppa till sidans innehåll

Information till dig som avser delta på förbundsmötet på distans!

06 OKT 2020 09:56
Den 17 oktober är det tid för årets förbundsmöte. Kansliet har fått förfrågningar angående hur det går till att delta på distans och vad för utrustning som krävs.
  • Skapad: 06 OKT 2020 09:56

För att deltaga på mötet via länk så krävs det en dator med internettuppkoppling. Du kommer att bli inbjuden till programmet Microsoft Teams. Det går lika bra att ansluta till mötet via din webbläsare, som att ladda ner ett program och använda tjänsten därigenom. 

Självklart behöver du höra vad som sägs under mötets gång, och då rekomenderas ett par hörlurar eller ett headset. Det går givetvis att använda sig av datorns högtalare men det är inte en garanti att du hör lika bra då. Vi rekomenderar också alla att ha en mikrofon inkopplad ifall du behöver säga någonting under mötets gång. Har du inte någon mikrofon så får du använda dig av chattfunktionen i Teams. Tänk på att alltid stänga av din mikrofon i Teams när du inte använder den, för att inte störa andra.  

För att du ska få chansen att testa din utrustning, så bjuds alla intresserade in till ett testmöte nu på torsdag den 8/10 klockan 10.00. Vänligen maila This is a mailto link för att anmäla dig så kan jag skicka ut ett länk till mötet! Tid för sista anmälan till förbundsmötet flyttas till 9/10 klockan 08:00. Obs. Skriv till mig om tiden inte passar så får vi se om vi kan hitta någon annan tid!

Skribent: Rickard Eriksson

Förbundsmöte 2022 knapp.png

 

Postadress:
Svenska Gång & Vandrarförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266113
E-post: This is a mailto link

Se all info

tillsammans för fler i rörelse.png

Gångpolare 600x300 annons.gif

svensk friidrott.png

svenskt_friluftsliv.png

Stada-Sverige-logo.png

Luften_ar_fri-logo-RGB.jpg

vision & motion.jpg

Annonsera Här.png