Hoppa till sidans innehåll

LOK-stöd

09 FEB 2018 14:25
LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till Svenska Gång- och Vandrarförbundet och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.
  • Skapad: 09 FEB 2018 14:25

LOK-STÖDSGRUPPENS ÖPPETTIDER

Ordinarie öppettider: måndag-fredag klockan 08.30-16.00 (lunchstängt 12.00-12.30).

LOK-stödssidan klickar du här

Sista ansökningsdag för hösten 2017: 25 februari 2018
Ansökan för hösten 2017 (dvs aktiviteter bedrivna 1 juli - 31 dec) skall vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 februari 2018 klockan 23:59. 
Tänk på att ansökan är öppen redan från den 1 oktober, så skicka gärna in LOK-stödsansökan så snart säsongen är avslutad.

 

Ska du söka LOK-stöd?

LOK-stöd kan sökas av idrottsförening ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF. Om du har funderingar kring hur du ska göra LOK-stödsansökan och vad det innebär så kan följande sidor vara till god hjälp för dig (länkar finns i menyn ute i vänsterkanten).
     - Hjälp
     - Ansök om LOK-stöd
     - Regler och blanketter

 

Vill du veta vem som fick LOK-stöd?
Statistik för alla föreningars LOK-stöd finns ute till höger under ”Utbetalningar”. Övergripande statistik per idrott hittar du ute till höger under ”Tidsserier per SF”.
Fakta om utbetalning, när den görs och med hur mycket, hittar du under ”Utbetalning LOK-stöd” ute till vänster.Om LOK-stödet

Förkortningen LOK står för statligt lokalt aktivitetsstöd, och avser att stödja idrottslig föreningsverksamhet för barn mellan 7-25 år. Regeringen har enligt förordningen om statsbidrag (1999: 1177) överlämnat uppgiften att pröva frågor om fördelning av statsbidrag till idrottsverksamhet till Riksidrottsförbundet.

Här hittar du LOK-stödsföreskrifterna.

Kommunalt bidrag
Det statliga LOK-stödet är inte samma sak som det bidrag du kan få för liknande verksamhet från din kommun. Ofta har de kommunala bidragen inte samma regler som det statliga LOK-stödet, bland annat kan ålder och ansökningstid skilja sig åt. Vill du veta mer om din kommuns bidragsregler kontaktar du ditt distriktsidrottsförbund (DF) eller din kommun. 

Närvaroregistrering
Du kan närvaroregistrera med digitala närvarokort samt närvaroregistrera i IdrottOnline och via mobiltelefon (app eller sms). 

Information om närvaroregistrering 

Ansökan: 25 augusti respektive 25 februari, varje år.
Aktiviteter bedrivna under våren ska redovisas senast den 25 aug och aktiviteter bedrivna under hösten ska redovisas senast den 25 feb
Skribent: Anton Vallgren
Epost: This is a mailto link

Förbundsmöte knapp (1).png

 

Postadress:
Svenska Gång & Vandrarförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266113
E-post: This is a mailto link

Se all info

tillsammans för fler i rörelse.png

Gångpolare 600x300 annons.gif

Stada-Sverige-logo.png

Luften_ar_fri-logo-RGB.jpg

vision & motion.jpg

Annonsera Här.png