Hoppa till sidans innehåll

SGVF söker gånginstruktör för halvtidstjänst!

16 AUG 2021 10:20
SGVF vill nå ut till fler och söker därför en person som vill axla rollen som gånginstruktör.
  • Skapad: 16 AUG 2021 10:20

Arbetet kommer innefatta uppsökande verksamhet med föreningsbesök där du både praktiskt och teoretiskt instruerar om gång. Det kan också bli aktuellt med uppstartning av nybörjarkurser för både barn och vuxna. Du ska även vara med i processen med att jobba fram ett nytt nationellt utbildningsmaterial för ledare, tränare och domare.

Som person bör du vara en god ledare och brinna för att utbilda och utveckla andra människor. Att du har erfarenhet av gångsport är ett krav. Du bör också ha bra koll på regler och domarens roll i sporten. Har du dessutom någon utbildning inom träningslära, coachning eller dylikt är det meriterande. Då arbetet innefattar resande så är B-körkort högt meriterande.

Tjänsten är på 50% med start den 1 oktober. Tjänsten är inte knuten till någon specifik ort utan du kan ofta utgå ifrån hemmet. Arbete under kvällar och helger kommer att förekomma. Vi har kollektivavtalet Arbetsgivaralliansen – Idrott.

Låter det som att du är rätt person för tjänsten? Skicka in ditt personliga brev tillsammans med ett CV till This is a mailto link så snart som möjligt. Ansök senast 29/8.

Vid frågor kontakta ordförande Börje Hansson, This is a mailto link, 073–044065

Skribent: Rickard Eriksson

Förbundsmöte 2022 knapp.png

 

Postadress:
Svenska Gång & Vandrarförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266113
E-post: This is a mailto link

Se all info

tillsammans för fler i rörelse.png

Gångpolare 600x300 annons.gif

svensk friidrott.png

svenskt_friluftsliv.png

Stada-Sverige-logo.png

Luften_ar_fri-logo-RGB.jpg

vision & motion.jpg

Annonsera Här.png