Hoppa till sidans innehåll

Tjäna pengar till föreningen

01 MAR 2019 09:02
Städa Sverige – idrottens miljöorganisation har just nu flera spännande projekt på gång som vi söker föreningar och lag till. Läs med här
  • Skapad: 01 MAR 2019 09:02

Idrottens miljöorganisation Städa Sverige har sedan 2010 städat utmed Sveriges kuster och främst utmed västkusten. Nu söker vi ytterligare föreningar till premiären 13 april, framför allt i Kungälvs kommun. Kuststädning kommer även att genomföras sista helgen i april och de tre första i maj.

Städa Sverige och Estrella har ett nytt spännande projekt på gång i Angered, Det Goda Vårstädet. Det kommer att genomföras den 18 och den 25 maj och vi söker nu intresserade föreningar eller lag, med ungdomar i åldern 12-16 år, i Angered.

Det stora projektet Älvstädningen fortsätter ett sjunde år. 2019 utökas dessutom projektet med en älv - Indalsälven. Det finns lediga städuppdrag för föreningar/lag i Åre, Krokom, Östersund och Ragunda. Städningen kommer att genomföras 17-18 augusti och vara startskottet för årets Älvstädning. Även vår ambassadör, OS-guldmedaljören Björn Ferry, kommer att delta.

Föreningsrekryteringen är redan igång till projekten ovan och vi ser gärna att föreningar/lag från just er - våra medlemsförbund - söker. Berätta gärna om projekten och möjligheten i era kanaler! Som vanligt får föreningarna en ersättning för sitt deltagande som de kan använda till att uppfylla sina drömmar. För ett städuppdrag krävs cirka 15-20 deltagare, varav minst en ledare över 18 år.

Alla föreningar/lag som vill delta i något av våra projekt är välkomna att fylla i intresseanmälan på vår hemsida: www.stadasverige.se/intresseanmalan/.

Tips!
Städa Sverige har också fler spännande miljöprojekt på gång under 2019 som vi berättar mer om senare, bland annat i våra sociala medier. Följ oss gärna för senaste nytt:
Facebook: www.facebook.com/stadasverige
Instagram: stada_sverige, Miljokampar
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/städa-sverige-idrottens-miljöorganisation/
Twitter: https://twitter.com/stadasve/

Skribent: Anton Vallgren

Förbundsmöte knapp (1).png

 

Postadress:
Svenska Gång & Vandrarförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266113
E-post: This is a mailto link

Se all info

tillsammans för fler i rörelse.png

Gångpolare 600x300 annons.gif

Stada-Sverige-logo.png

Luften_ar_fri-logo-RGB.jpg

vision & motion.jpg

Annonsera Här.png